Veelgestelde vragen

SMILE SHIELD

Waarom is het vizier niet doorzichtig?


De beschermfolies moeten aan beide zijden worden verwijderd om 100% transparantie te bereiken.
Hoe monteer ik het vizier op de beugel?


Laat de beschermfolie aan één kant zitten en bevestig het vizier met de heldere kant van de beschermfolie naar de binnenkant van het masker gericht. Zodat de film aan de buitenkant nog steeds op het vizier staat. Verwijder de beschermfolie zodra deze is aangebracht.
Hoe verwijder ik de beschermfolie?


De beschermfolie kan gemakkelijk worden verwijderd door met de vinger te schrapen of te wrijven op een sterk gehoekt gebied van de buitenkant van de folie naar de binnenkant van het vizier toe.
Hoe breng ik de rekker aan en waar plaats ik de rekker op het hoofd en hals ?


Om de smileshield gemakkelijk op te zetten gaat u de koord of rekker achter het hoofd plaatsen en zo over uw oren trekken. Laat deze zo hangen. Neem de smileshield en haak links en rechts in de gepaste openingen. Zet deze goed op de kin en regel wat bij door de rekker hoger op het hoofd te plaatsen en laat het andere deel in uw nek zitten. Nu gaat u de frame regelen zodat deze ongeveer de lijn volgt van uw onderkaak. Zo zit deze het best.
Hoe kan ik het scherm meer naar mijn aangezicht richten?


Mocht u de indruk hebben dat het transparante scherm te ver van uw neus staat, dan kan u de positie op de achterste bolletje op de hoogte opening zetten aan beide kanten. Hierdoor zal het scherm meer naar uw gezicht gebracht worden.
Waar kan ik de Smileshield kopen?


De Smileshield is te koop op Bol.com.
Waar kan ik grotere aantallen kopen?


Contacteer: support@smileshield.eu

SMART SHIELD

Hoe maak je het harde en het zachte deel schoon?


Het harde gedeelte kan worden schoongemaakt door het te wassen met traditionele zeep. Spoel het goed uit en droog het voor de volgende keer dat je het gaat gebruiken. Voor het zachte gedeelte heb je verschillende mogelijkheden; Je kunt het ook met zeep schoonmaken, net als het harde deel. U kunt het op dezelfde manier steriliseren als babyflesnippels.
Mijn Smart Shield is van binnen en van buiten nat, wat is het probleem?


Het Smart Shield, zoals elk masker, zal binnenin damp creëren. Als de buitentemperatuur laag is, kan hierdoor aan de binnen- en buitenkant condens ontstaan. Je zult het filter ook nat hebben.
Maak je Smart Shield schoon door hem te drogen en vervang het filter door een droog exemplaar. Zorg ervoor dat elk onderdeel droog is voordat u het nieuwe filter plaatst.
Hoe lang kan ik doen met een filter?


Net als alle beschermingsmaskers zijn de regels hetzelfde. Vervang het filter na 4 uur gebruik en elke keer dat u het Smart Shield hebt schoongemaakt.
Waar kan ik het Smart Shield bewaren als ik het niet gebruik?


Bij aankoop van het Smart Shield heb je een buisvormige doos met twee plastic doppen ontvangen. Dit is de ideale doos om het in te bewaren. Het is gemaakt van karton en kan ademen. Leg de Smart Shield nooit nat in de doos, hierdoor ontstaat er vocht dat in schimmel kan veranderen.
Kan ik silicagel in de doos gebruiken om vocht erin te voorkomen?


Zolang de zakjes silicaat gesloten blijven kun je hiermee de doos droog houden. Vervang die zakjes als ze hard worden. Je moet korrels in de zakken hebben.
Kan ik de filters bijsnijden?


Ja, je moet ervoor zorgen dat elk gaatje bedekt is met het filtertextiel.
Kan ik ander textiel gebruiken als filter in de Smart Shield?


Je zou dit kunnen doen, maar het enige materiaal dat veilig kan worden gebruikt, is het filtertextiel dat je hier op SmileShield of van het merk Smart Shield en V²MG kunt kopen. Dit materiaal is gecertificeerd en speciaal voor dit gebruik gemaakt. Andere materialen vallen buiten onze normalisatie op basis van de CEN.
Kan ik het Smart Shield terugsturen als ik het niet ok vind?


Als de initiële buisvormige doos niet werd geopend, kunnen beveiligingslabels op de doppen niet worden beschadigd. De steken kunnen niet van de onderkap worden verwijderd. De doos moet onbeschadigd zijn geweest. Als het eenmaal is geopend, accepteren we geen retourzending, verwacht dat een van de onderdelen kapot zou gaan. In dit geval ontvangt u een nieuwe, na ontvangst van de beschadigde. Het wordt nagekeken en u ontvangt bericht van de beslissing van V²MG. Er is geen restitutie voor het Smart Shield.
Waar kan ik de Smart Shield kopen?


https://www.amazon.fr/Masque-Réutilisable-V²MG-Filtres-Remplaçables/dp/B08ZJ1X1FD/ref=sr_1_13?__mk_fr_FR=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=smart+shield&qid=1617813408&sr=8-13 https://www.amazon.de/-/nl/dp/B08ZJ1X1FD/ref=sr_1_3?dchild=1&keywords=V²MG&qid=1617812885&sr=8-3 https://www.amazon.it/V²MG-Mascherina-Riutilizzabile-Visiera-Sostituibili/dp/B08ZJ1X1FD/ref=sr_1_8?__mk_it_IT=ÅMÅŽÕÑ&dchild=1&keywords=smart+shield&qid=1617817796&sr=8-8
Hoe werkt Biomaster?


De uitleg is enkel in het Engels op deze link hieronder: https://www.youtube.com/watch?v=Kz8xKboCcMM
Voor het eerste gebruik. Voor het soepele deel.


Het is aangeraden het soepele deel vooraf te wassen en kan gebeuren in de wasmachine op 60°C met de witte was. Dit zal het reinigen en een goede geur geven. Dit wordt niet toegepast op het harde deel.